Een extra slavin voor mijn Meesteres en Meester gezocht.


Naam:
slaafje alex
Geplaatst op:
29-05-2010

Advertentie:
Deze (beginnende) slaaf heeft van zijn Meesteres en Meester de opdracht gehad om een onderdanige slavin voor hen te zoeken. Mijn Meesteres is Bi, en ook mijn Meester zou er graag een vrouw bij hebben als mijn Meesteres met mij bezig is. Mijn Meesteres en Meester zijn erg streng en weten precies wat een echte slet nodig heeft. Zij bepalen wat er met wie gebeurd en wanneer.

Zelf heb ik wat huidproblemen en schaam mij daar nog steeds een beetje voor. Mijn schaamte is voor hen alleen maar een extra kick, verder storen zij zich er niet aan.

Mijn Meesteres en Meester zijn net als ik rokers. Wij zijn alle 3 'levensgenieters' en wat groter van formaat. Jij mag best slank zijn hoor, maar wij hechten meer waarde aan hygiene en eerlijkheid dan aan onvolkomenheden. Nobody's perfect.

Zoals gezegd zijn mijn Meesteres en Meester erg streng en eisen zij volledige overgave. Mijn Meesteres vindt het bijvoorbeeld erg geil om mij hard te fisten.

Wat zij voor jouw in petto hebben? Ga er maar vanuit dat zij je zullen gebruiken zoals zij dat willen, net zoals ze dat met deze slet doen.

Meesteres S is 27 (switch)
Meester M is 36 (dom)
Slaafje Alex is 35 (sub)

Regio Leiden, Den Haag, Rotterdam.

Terug             Verstuur e-mail aan slaafje alex