Voor het eerst naar een parenclub?


Dat is natuurlijk een zeer spannende ervaring. Hier vind u wat tips om uw bezoek aan de parenclub zo geslaagd mogelijk te maken.

Afspraken met uw Partner

Het is heel belangrijk om samen met uw partner afspraken te maken over uw bezoek aan een club. Wat wilt u, wat wil uw partner. Willen jullie wel sex, geen sex, wel sex maar niet met andere personen of juist wel met andere personen maar alleen met een man/vrouw/koppel? Het is handig om dit van tevoren te bespreken zodat hier geen misverstanden over ontstaan. Spreek tevens een "code" af om uw partner te laten weten dat u iets wel of niet wilt. Op deze manier kunnen jullie elkaar snel laten weten hoe jullie tegenover iets staan.

Voorkom misverstanden en zorg dat u afspraken u van tevoren afspraken gemaakt heeft.

Voorbereiding

Zoek een parenclub uit die bij jullie wensen aansluit. Voor een overzicht van parenclubs in Nederland (en Belgiƫ) kunt u kijken op de overzicht pagina. Handig is het om vooraf te informeren of het verplicht is om te reserveren bij de desbetreffende Parenclub. Dit om een teleurstelling aan de deur te voorkomen. Gaat u voor het eerst? Meldt dit dan even bij de deur en de mensen zullen u extra op uw gemak stellen en u desgewenst een rondleiding geven! Zorg dat u weet waar de parenclub is (routebeschrijving).

Kleding

U gaat naar een Parenclub om te genieten van de erotische spanning die er heerst. Wij raden u dan ook aan om aantrekkelijke onderkleding aan te trekken. Hierbij gaat het er in 1e instantie om dat u er sexy uitziet. In het "gewone" uitgaansleven trekt u ook mooie kleren aan, dus hier ook. Wees wel creatief en zorg dat u ook voor een ander het bekijken waard bent. Belangrijkste uitgangspunt is en blijft dat u "verzorgd en schoon" bent.