Parenclubs


Op verschillende plaatsen in Nederland zijn parenclubs te vinden.
Hieronder ziet u een overzicht van parenclubs in Nederland. De clubs zijn gerangschikt op naam.

Jouw parenclub toevoegen? Dat kan hier.

Naam Plaats Info
Amouret'te Maarssen
Club Inn Joy Budel
Club Paradise Amsterdam Club Paradise is een sfeervolle erotische parenclub voor tolerante koppels, maar ook alleenstaande dames en heren, een ongeevenaard paradijs waar iedereen zijn of haar sexuele fantasien kan beleven.
Kom gerust eens langs en laat uw meest erotische dromen in vervulling gaan.
U bent van harte welkom!
Club Showboat Zaandijk Het beleid van de Showboat is erop gericht om paren en alleenstaanden de mogelijkheid te geven tot uitgaan in een luxueuze erotische omgeving. Voorwaarde van ons beleid is wel dat toegang tot de Showboat laagdrempelig en betaalbaar moet blijven.
Kasteel Waterloo Roermond Kastelen hebben voor veel mensen iets mysterieus en aantrekkelijks, 'n voorrecht om zo'n kasteel te mogen bezoeken en ook nog erotische avonturen te beleven.
Parenclub Cupido Sittard Wij nodigen u van harte uit om eens te komen proeven van onze ontspannen sfeer en erotische vibes.
Ons motto blijft luiden: Alles mag, niets moet.
Parenclub Fata Morgana Muiden Erotic Lifestyle Club "Fata-Morgana" in Muiden is dé erotische oase in het hart van Nederland. Verdeeld over 3 verdiepingen vinden jullie alles voor een heerlijke avond stijlvolle ontspanning, erotische fun & pleasure en heerlijke seks in de grootste en mooiste parenclub van Nederland.
parenclub Heaven Sittard Welkom bij parenclub Heaven...
De nieuwste club in het zuiden van Nederland. Kom genieten in de kleine hemel op aarde. Onze club beschikt over een luxe mooie nieuwe bar met a-merk dranken. Maar liefst 9 speelruimtes waaronder een prachtige sm-kelder.Ons mooie restaurant bied op de vrijdagavond en zaterdagavond een overheerlijk warm en koud buffet.Zelfs een mooie rokersruimte en een prachtige tuin zijn aanwezig in onze mooie nieuwe club. Iedereen is welkom in parenclub heaven de kleine hemel op aarde waar alles mag en niks moet.

parenclub Heaven
Putstraat 85a
6131 HK Sittard
Limburg
tel: 046-8881889
email:info@parenclubheaven.nl
web: http://parenclubheaven.nl

Wij zijn nieuwe eigenaren en een nieuwe club dit was voorheen parenclub cupido
Parenclub Landgoed "De Zaar" Venlo De Zaar, Swinger sauna club voor jong en oud en voor iedereen die van actie houdt.
Parenclub Monique Wieringerwerf De club waar iedereen zich thuis voelt.
Paren - Single vrouwen – Single mannen
Aparte kamertjes voor stel – Stel contacten
Parenclub Mystique Rucphen Een sfeervolle, stijlvolle en luxe parenclub waar iedereen welkom is en waar we een strikt anti-drugs beleid voeren. Een parenclub waar iedereen zichzelf kan en mag zijn en waar men respect heeft voor elkaar.
Sekscafe.com Oud-Turnhout Een sfeervol en gezellig cafe voor paren en alleengaanden met altijd volop seks.
Swingersclub Devils & Angels Susteren Welcome to the website of Parenclub Devils & Angels, the newest club of Mid-Limburg.
We are 3 couples who together are running this club.We take pride in presenting our club to you.
Swingersclub Temptation Beek en Donk Welkom op de site van Swingersclub Temptation
Onze club ligt in het altijd zo gezellige Brabant waar de nachten lang zijn.
Swingersoase Ammerzoden Wij heten alle paren, heren en dames van harte welkom in Swingers Oase, zowel hetero, bi en gay.

Swingers Oase is een jonge sfeervolle paren club die u een ongekende ambiance biedt voor een spannende avond.Wij openen 11 Oktober 2014 onze deuren en zijn van woensdag tot en met zondag geopend
Swingersparadijs Exotica Brecht BE “De Exotica is anders dan de meeste swingers- of parenclubs” horen we regelmatig. Daar zijn we erg blij mee want daar doen we het voor. Steeds meer mensen hebben het enorm naar hun zin bij ons. Dat blijkt ook uit de vele vaste bezoekers die we hebben.